Søtur vinnari

Hunangurin hjá Grøn Balance smakkar ikki bara væl, hann er eisini best í test!

Danska avísin Søndagsavisen metti hunangin hjá Grøn Balance at vera tann besti. Hunangurin stóð seg væl vegna sín søta, blómukenda smakk og at hann var passaliga bleytur. Bleyti hunangurin ger hann lættan at smyrja á breyði, og tú fært soleiðis ein leskiligan breyðbita afturvið einum drekkamunni.

 

Ver varin við at geva smábørnum hunang

Á hunanginum stendur at lesa, at ein ikki skal geva smábørnum undir eitt ár hunang. Hetta er vegna bakteriuni Clostridium botulium, sum kann vera í hunangi, og sum kann geva álvarsliga mateitran. Størri børn og vaksin kunnu uttan trupulleikar sjálvi berja bakteriunar niður við hjálp av vanligum tarmbakterium

Vørur í samband við greinina

Grøn Balance finnur tú her