Vinn reinan kærleika til mammu tína

Skjótt er mammudagur, og vit vilja fegin fagna mammu tínari. Vit lata frálíku røktarrøðina hjá Grøn Balance til 3 hepnar vinnarar, sum kunnu yvirraska mammu teirra við lekkrum vørum til húðina.

Tað einasta, tú skalt gera, er at fylgja Grøn Balance Facebook síðuni og tagga eina mammu, sum hevur uppiborið eina eyka mammugávu.  Kappingin endar leygardagin 12. mai kl. 12. Tá finna vit tey trý, sum kunnu gleða mammu teirra við húðrøktarrøðini hjá Grøn Balance.

Vinnararnir fáa beinleiðis boð.

Grøn Balance Føroyar Facebook síðan  

Vinningurin
Í vinninginum er eygnasminkuloysari, 3-í-1 andlitsreins, skintonic, dagkrem og hondkrem.
Røktarrøðin hjá Grøn Balance er uttan litevni, luktilsi og hormonórógvandi evni. Eisini eru allar vørurnar veganskar, uttan feittstiftin. Tískil kunnu allar vørurnar bera svanamerkið og bláa kransin hjá Astma-Allergi Danmark. Við merkjunum tryggjar tú tær altíð góðskuvørur uttan óneyðuga kemi, tá tú velur vørur úr røktarrøðini hjá Grøn Balance

Grøn Balance finnur tú her