Ókeypis vistfrøðiligur morgunmatur á G!

Leygarmorgun kl. 11 bjóðar Grøn Balance til ókeypis vistfrøðiligan morgunmat fyri øllum á tjaldingarøkinum á G!

Eftir tríggjar dagar við nógvum góðum tónleiki, dansi og veitsluhýri, er gott at fáa okkurt gott í beinið og løða upp til seinasta kvøldið á G! Tískil bjóðar Grøn Balance til ókeypis heilsugóðan og vistfrøðiligan morgunmat leygarmorgun kl. 11 fyri øllum á tjaldingarøkinum. Grøn Balance teltið verður at finna við wc’ini á tjaldingarøkinum inntil allur maturin er uppi. 

Grøn Balance heldur sjálvandi grøna stílin eins og G! og nýtir umhvørvisvinaligan borðbúnað. Hóast borðbúnaðurin er umhvørvisvinaligur, er umráðandi, at vit rudda upp eftir okkum. So minnist til at koyra alt í ruskposar ella spannir, og soleiðis í felag halda Føroyar grønar og reinar.

Grøn Balance finnur tú her